úterý 16. března 2021

Distanční výuka

Vážení rodiče,

chtěla bych Vám poděkovat za práci, kterou v distanční výuce vykonáváte Vy i Vaše děti. Posíláte nám spoustu fotek, na kterých je zřejmé, že se doma s Vašimi dětmi nenudíte. Tolik krásných výtvarných prací, nádherné výrobky, náročné pracovní listy ( dokonce i v anglickém jazyce)! Jsme moc rádi, že nám poskytujete zpětnou vazbu, můžeme tak být pořád aspoň malinko spolu. Děkuji rodičům nejstarších dětí, pro které je distanční vzdělávání povinné, že svým dětem pomáháte s přípravou na vstup do první třídy a daří se Vám to moc dobře. fotky z distančního vzdělávání zde.

Budeme Vám posílat další materiály a inspiraci pro tvoření. Příspěvek bude vždy pod oznámením o blížících se zápisech do MŠ. Vyberte si prosím jen to, co Vás zaujme ( nemusíte splnit všechno) a my budeme rády, když nám občas pošlete fotečku, jak Vašim dětem šla práce od ruky. Víme, že máte práce a starostí nad hlavu a proto si moc ceníme toho, že nám vycházíte vstříc a pomáháte nám plnit distanční výuku. 

Přejeme pěkné dny, hodně dobré nálady a budeme se těšit snad na brzké shledání.

Kolektiv MŠ

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Návštěva knihovny

S dětmi jsme dnes navštívili knihovnu ve Frýdku. Děti se seznámily nejen s prostředím knihovny, ale shlédly také malé divadelní představení,...