čtvrtek 28. ledna 2021

Vysvědčení pro rodiče

Milé maminky a tatínkové,

dovolte mi, abych Vám tímto vysvědčením vyjádřila poděkování za první pololetí tohoto školního roku. Nebylo to vždy jednoduché a bezproblémové, ale díky Vaší trpělivosti a ochotě pomáhat jsme nakonec prožili pěkné měsíce. A za co bych Vám za naši školičku chtěla dát samé jedničky? Určitě za to, jak ochotně spolupracujete a komunikujete s naší mateřskou školou a jak nás podporujete v našich projektech a akcích. Velkou jedničku také dáváme za to, jak pěkně motivujete své děti k tomu, aby se rády učily a poznávaly nové věci. Naše práce je pak o to jednodušší. Jednička s hvězdičkou k Vám letí za trpělivé dohledávání ztracených svršků a každodenní ,,schůzkování" s paní učitelkou, kdy se ne vždy dozvíte veselé informace o Vašich dětech. Jedničku ( i když s malou mínuskou :-) ) od nás máte taky za to, že se snažíte každé ráno své děti předávat paní učitelce a přesto, že někdy hodně spěcháte, nenecháte je jít do mateřské školy samotné.

Jedniček je mnohem víc, jste skvělými rodiči pro Vaše děti a výbornými partnery pro naši mateřskou školu. I proto se stále budeme snažit pracovat na tom, aby Vašim dětem bylo ve školičce hezky, aby se naučili spoustu zajímavých věcí a zažily opravdové kamarádství. 

Hana Prokelová a kolektiv MŠ


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Návštěva knihovny

S dětmi jsme dnes navštívili knihovnu ve Frýdku. Děti se seznámily nejen s prostředím knihovny, ale shlédly také malé divadelní představení,...