pátek 13. září 2019

První týden ve školce

Milé maminky a tatínkové,

sotva začal nový školní rok a už máme první zářijový týden za sebou. A byl to úspěšný týden :-). Slziček nebylo mnoho, úsměvy a radosti z nových kamarádů a nových zážitků převažovaly. Nové děti se seznámily s naší krásnou školičkou, naučily se první školková pravidla, ostatní děti si měly co vyprávět s kamarády, se kterými chodily do školičky v minulém školním roce.

Chtěly bychom Vám poděkovat za to, že jste Vašim dětem umožnili pohodový vstup do nového školního roku tím, že jste nedali na sobě znát Vaši ,,malou dušičku", která ve Vás určitě byla, když jste své děti vedli poprvé po prázdninách do školky.

Budeme moc rádi, když i nadále bude ve školičce převládat přátelská atmosféra plná důvěry tak, jak tomu bylo v tomto týdnu. V úterý se potkáme na první schůzce, která se bude konat v MŠ v 15 hodin. Budeme se na Vás a na Vaše děti v příštích dnech těšit.

Zaměstnanci mateřské školy. Foto zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Návštěva knihovny

S dětmi jsme dnes navštívili knihovnu ve Frýdku. Děti se seznámily nejen s prostředím knihovny, ale shlédly také malé divadelní představení,...